Šport

TURANCUP vrcholom kolkárskej sezóny
20.6.2011

TURANCUP vrcholom kolkárskej sezóny

Kolkári MKK Stará Turá ukončili zatiaľ najúspešnejšiu sezónu v klubovej histórii. Prvoligové A mužstvo si udržalo náskok z jesennej časti súťaže a v konečnom zúčtovaní mu patrí 2. miesto hneď za bratislavským Interom B. V elitnej spoločnosti II. ligy zotrval aj B tím, ktorý obsadil 3. priečku. Treťoligové C a D družstvá obsadili v krajskej súťaži 3. a 5. miesto.


Kung Fu aj pre deti
17.6.2011

Kung Fu aj pre deti

Wu-shu centrum Stará Turá zorganizovalo v sobotu 4. júna detskú súťaž vo wushu pre deti od 6 do 15 rokov. Na súťaži sa zúčastnilo 32 detí zo štyroch klubov. Vo skvelej atmosfére sa predviedli deti so svojimi vynikajúcimi výkonmi a najmä tí najmenší sa tešili z najväčšieho ohlasu divákov.


Opäť zlato pre Turanské Wushu
11.6.2011

Opäť zlato pre Turanské Wushu

V Brne sa v sobotu 28.5.2011 konali otvorené majstrovstvá českej republiky vo wushu, na ktorých sa zúčastnili i traja členovia Wu-shu centra Stará Turá. Ani tento rok sme neodišli bez medaile a doniesli sme domov dve zlaté a dve bronzové medaile.


Podjavorinské ľahkoatletické hry
7.6.2011

Podjavorinské ľahkoatletické hry

Aj tento rok sa na staroturianskom štadióne stretli najlepší mladí atléti z okolia, aby si porovnali svoje sily. V piatok 3. júna zorganizovalo centrum voľného času tradičné podjavorinské ľahkoatletické hry. V siedmich športových disciplínach medzi sebou súperili žiaci zo šiestich základných škôl.


36.ročník diaľkového pochodu
27.5.2011

36.ročník diaľkového pochodu "Podjavorinská päťdesiatka"

Medzi obľúbené podujatia v Starej Turej patrí už tradične aj Podjavorinská päťdesiatka. V tomto roku ju opäť zorganizoval klub slovenských turistov a mesto Stará Turá. Aj vďaka sponzorom sa 14. mája konal už 36. ročník tohto turistického podujatia, ktoré je zaradený aj v medzinárodnom kalendári Internationaler Volkssportverband.


III. miesto na ME v Tallinne
26.4.2011

III. miesto na ME v Tallinne

V dňoch 10.-18.4. 2011 sa slovenskí reprezentanti v čínskom bojovom umení Wushu Romana Schubertová, Martin Császár, Ján Okrucký a Milan Surgoš zúčastnili na 1. Tradičných Majstrovstvách Európy, ktoré sa uskutočnili v estónskom Tallinne.


Medzinárodný strelecký pretek žiakov o Oslobodenie Kunovíc
24.4.2011

Medzinárodný strelecký pretek žiakov o Oslobodenie Kunovíc

Dňa 15.4.2011 s v telocvični ZŠ Kunovice poriadala strelecký pretek žiakov zo vzduchových pušiek. Naši strelci pod vedením trénera Petra Milatu vzorne reprezentovali našu školu i mesto Stará Turá a umiestnili sa na popredných miestach.


Stavokomplet víťazom Mestskej kolkárskej ligy
19.4.2011

Stavokomplet víťazom Mestskej kolkárskej ligy

Staroturiansky Mestský kolkársky klub každoročne organizuje Mestskú kolkársku ligu (MKL), kde si môžu zmerať sily neregistrovaní priaznivci kolkárskeho športu. Tohtoročný v poradí 16. súťažný ročník bol dramatický až do posledného kola.


Prvoaprílový basketbalový víkend staroturanských basketbalistiek
10.4.2011

Prvoaprílový basketbalový víkend staroturanských basketbalistiek

V piatok prvého apríla sa stretli na domácej pôde kadetky Starej Turej proti Leviciam. Nakoľko nás obchádzajú choroby v celom klube, nevyhli sme sa ani tu veľkej absencii hráčok.


Družstvo Sevotechu  víťazom XI. ročníka nohejbalového turnaja
18.2.2011

Družstvo Sevotechu víťazom XI. ročníka nohejbalového turnaja

Mesto Stará Turá v spolupráci so Základnou školou poriadalo dňa 12. februára 2011 XI. ročník nohejbalového turnaja o putovný pohár mesta so spomienkou na Mgr. Miroslava Dunajčíka, ktorý stál pri zrode tohto turnaja.


Ing. Ján Hodermarský

Nastavenia cookies